Inspired Perfumes 1
Inspired Perfumes 2

INSPIRED PERFUMES

Wangi bagaidikata

Bagaidikata Inspired perfumes ini adalah minyak wangi yang diinspirasikan dari minyak wangi antarabangsa yang ada di pasaran. Wangian antarabangsa yang menjadi inspirasi kami sudah semestinya wangian-wangian terbaik di pasaran. Baunya sama dengan original perfumes akan tetapi bahan-bahan yang kami gunakan mungkin berbeza ini kerana kami ingin hasilkan wangian yang lebih berkualiti,tahan lebih lama dan sudah semestinya selamat dan halal untuk digunakan.

Bagi anda penggemar perfumes inspired di luar sana, kami sarankan anda cuba perfumes inspired edisi kami. Anda pasti puashati. Dan bagi yang baru dengan perfumes inspired, wangian yang kami inspirasikan ini lebih berbaloi untuk anda dapatkan kerana bukan sahaja kualitinya lebih kerana formulanya ditambah baik, malah kami juga gunakan bahan-bahan yang diyakini halal dan tidak mengandungi bahan-bahan yang membahayakan kulit anda. Dan sudah semestinya harga yang kami tawarkan jauh lebih murah dari harga yang anda dapat di luar sana.

 

Inspired Perfumes 3
Inspired Perfumes 4
Inspired Perfumes 5

TEST

TEST

TEST

TEST

KENAPA PERLU PILIH BAGAIDIKATA PERFUMES SEBAGAI MINYAK WANGI PILIHAN ANDA

ISIPADU WANGIAN BANYAK & HARGA MAMPU MILIK

Setiap edisi ( Premium & Inspired ) kami mengandungi 50ml wangian. Dengan harga yang mampu milik berbaloi kepada anda yang gunakan perfumes setiap hari. Ia juga didatangkan dengan botol dan kotak yang cantik, sesuai untuk anda(perfumes collector) yang suka kumpul minyak wangi.

KEPEKATAN WANGIAN TINGGI & BAU TAHAN LEBIH LAMA

Ramai yang penggemar minyak wangi bermasalah dengan wangian yang tidak tahan lama. Oleh itu, Bagaidikata telah menghasilkan perfumes dengan kepekatan wangian yang tinggi. Kebanyakan perfumes kami mengandungi 30%-45% pati wangian. Ini menjadikan bau wangi yang lebih kuat dan tahan lebih lama.

beza cologne edt edp parfum

BAHAN-BAHAN BERKUALITI TINGGI & HALAL

Kami sudah berpengalaman mengedarkan bermacam jenis jenama wangian sebelum ini. Oleh itu, kami sangat mementingkan kualiti wangian yang ada. Bahan-bahan yang kami gunakan adalah direct import daripada France bersama formulanya dan dihasilkan di Malaysia. Kami juga bertanggungjawab dalam memilih bahan-bahan yang digunakan. Sudah pasti, bahan-bahan yang halal digunakan dalam menghasilkan minyak wangi ini. Anda boleh gunakan minyak wangi ini ketika ke masjid untuk solat tanpa was-was.

TIDAK MENGANDUNGI DNA BABI & MIKRO ORGANISMA BERBAHAYA

Tidak seperti jenama-jenama antarabangsa yang anda boleh dapat di pasaran. Minyak wangi bagaidikata ini tidak mengandungi DNA BABI atau mikro organisma yang berbahaya. Kami komited dengan prinsip utama kami iaitu produk yang baik semestinya produk yang bersih dari bahan-bahan yang terlarang dan bermanfaat untuk semua.

MENGANDUNGI VITAMIN C

Jika anda mengalami kulit yang sensitif terhadap minyak wangi, anda mesti pilih bagaidikata perfumes ini sebagai minyak wangi utama keluarga anda kerana wangian ini tidak mengakibatkan kulit sensitif kerana majoriti produk kami berasaskan bahan semulajadi. Dan kerana kita kerap menggunakannya di kulit, jadi kami masukkan sekali vitamin c untuk bantu kekalkan kecantikan dan kelembapan kulit anda.

PRODUK BUATAN MALAYSIA

Seperti yang anada sedia maklum, kami merupakan syarikat bumiputera yang 100% adalah anak Malaysia. Terima kasih kerana sokongan anda. Semoga kerana sokongan yang tidak berbelah abgi dari anda membuatkan kami terus bersemangat untuk menghasilkan produk-produk berkualiti dan bermanfaat untuk semua.

perfumes buatan malaysia

Inspired Perfumes 6

Copyright © 2019 Bagaidikata by Projek Serius Sdn Bhd ® All rights reserved.